Arts Victor Manhave

78

Dr. Victor Manhave geeft wekelijks medische ayurveda consulten in het AyurYoga Health Center, te weten op de donderdag.
Zijn achtergrond: Victor heeft vier jaar lang bij Dr. Pankaj Naram in Mumbai gestudeerd en vervolgens een studie medicijnen afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is schrijver van het boekje "Begrijpelijk Ayurveda" en staat regelmatig in de belangstelling van de media, recent nog in het tv-programma Uitgedokterd?! van de NCRV. De prijs van de consulten is 55 euro en worden door een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoed. Victor heeft ook een eigen website: www.ayurvedadokter.nl. Hierop staat tevens zijn persoonlijke motivatie voor ayurveda en de weg die hij heeft bewandeld voordat hij bij Dr. Pankaj Naram terecht kwam; erg leuk om te lezen!
Arts Martina Ziska

57

Dr. Martina Ziska heeft medicijnen gestudeerd met een specialisatie in neurologie. Zij is afkomstig uit en woonachtig in Tsjechie. In Amerika is zij in contact gekomen met ayurvedische geneeskunde. Een aantal jaren geleden woonde zij enige tijd in Nederland, waar zij eveneens met ayurveda-geneeskunde aan het werk ging. Martina is als docent verbonden aan de Academy of Ayurvedic studies en geeft op maandelijkse basis medisch ayurvedische consulten in het AyurYoga Health Center. Haar consultdagen zijn op opvraagbaar bij het secretariaat.


Class Clinic en Student Clinic

Bij Dr. Martina Ziska zijn ook consulten te boeken - tegen een gereduceerd tarief - waarbij studenten van de Academy of Ayurvedic Studies voor stage-doeleinden aanwezig zijn. Deze consulten zijn verder geheel hetzelfde als normale consulten. Meer informatie bij het secretariaat.